Pre-Gathering 2009

Monday, June 1, 2009

Salam...

Dalam perbincangan dalam mailing list aqrab, nampak gayanya macam Pre-Gathering peringkat Lembah Klang dan kawasan sekitar akan diadakan pada 20 Jun 2009 di Putrajaya.

Terima kasih kepada Fadzli dan Wahyuna kerana sudi menjadi host.

Antara acara yang akan dilangsungkan ialah POT LUCK.

So, sukalah kiranya kepada sesiapa yang akan hadir untuk maklumkan pada penganjur menu makanan yang akan dibawa pada hari tersebut:

Kategori A : Makanan Berat Tambahan eg: Mee Sup, Keewtiau, Ladna, TomYam, Spagetti etc
Kategori B : Desert - Buah-buahan, ice cream, etc
Kategori C : Air Minuman

Kategori D : Bebas... Jajan atau apa-apa je lah..

Rasanya ukhti Ummai, Waheeda dan Paezah boleh la mula contact sahabat yang agak2 boleh datang ke Pre Gathering tu nanti. Azral dari Riyadh pun balik semata-mata nak attend Gathering nih.

Moga-moga Azral akan bawak ole-ole dari Riyadh... for sure, InsyaAllah...

Sila maklumkan dalam blog ini via comments site... shukran.

5 comments:

perantau.timur.tengah June 2, 2009 at 4:37 PM  

syeikh.. ana bawak kurma yer.. hehe sah2 takd eorg lain bawak kurma kan.. tak tahulah kategori ape kurma tuh..

Anonymous June 2, 2009 at 11:40 PM  

Jangan lupa bawak ayaq zam zam samaaaaaaaaa

Fadzli's June 3, 2009 at 11:37 AM  

Setakat ni masih confirm hari Sabtu w/pun ada yg request Ahad...
Kami pun x decide lagi nak sediakan masakan apa, bergantung jumlah pot luck dan kehadiran...

Anonymous June 9, 2009 at 11:14 AM  

Maaf. 20 Jun saya ada gathering dan kenduri keluarga di Yan. Lain kali gathering saya cuba hadir.
- Fitri Shukri dan Suzana

~albazrah~ June 15, 2009 at 12:59 AM  

nanti post mai gambar kat blog ni. Orang sudan nak tengok.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP