Gathering @ Putrajaya

Saturday, June 20, 2009

Salam...

Kehadiran gathering @ Putrajaya 20 Jun 2009:

1. Fadzli n Wahyuna (Tuan rumah)
2. Azral n famili
3. Hamidi n famili
4. Hafeez n isteri
5. Fizarahman
6. MKRiza
7. Khairudin n famili
8. Azliana Musa n famili
9. Waheeda Abbas n famili
10.Noormursyidah
11. Fatahiyyah Elias


Inilah host yang sporting... time kasih Fadzli dan Yuna, Hannan juga ye


Azimah berposing di samping bondanya, ayahndanya mana lak nih???



Ustazah Mursyidah dan Ustazah Fatahiyyah... segak bergaya depan juadah, hati2 kek kat bawak tu, nanti terpijak la plak



Sebuk berdiskusi apa lak tu yer? Isu Akil Hayy kawin dua ke??? hmmmm



Fiza masih menggaru kepalanya yang sudah botak... baru balik umrah tu...



Waheeda bersama suami dan anak



Hamidi bersama isteri (Zaimah) dan anak-anak... Muazz, Hajar dan Asma'...





Hajar nak kek ke??? Tunggu mak cik Ida potong yerrr



Azliana bersama suami (Ustaz Mad Hassan) dan 2 puteri dan 1 putera... :)


Gaya macho... dah kul 7 mlm ni... tak nak balik umah lagi ke hah??? Fadzli dah bagi isyarat pun tak paham2 yer


Kek yang Azral bawak... best, TQ Azral





Terima kasih pada Fadzli dan Wahyuna kerana telah sudi menjadi tuan rumah. Lain kali umah aqrabians lain pulak yer....

Buat Jas, jgn jeles yer... :)

1 comments:

Fadzli's June 20, 2009 at 7:54 PM  

Thanks kepada kawan2 yang hadir dan memeriahkan gathering. InsyaAllah lepas ni kita buat yang lebih besar lg... Azral, thanks bagi jubah arab. Sesuai tul saiz dgn badan aku...Kpd kwn2 yg hadir tahnks sebab habiskan makanan, kalau tak larat kami bertiga nak habiskan...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP