Baju Sponsor...

Wednesday, May 6, 2009

Salam...

Sempena gathering yang akan dijalankan nanti, ada hamba Allah (atas permintaan empunya diri) yang bermurah hati untuk sponsor baju untuk kanak-kanak.

So, saya telah diamanahkan untuk mengumpul saiz baju untuk kanak-kanak dalam erti kata lain, saiz baju anak-anak aqrabian.

Maklumat yang perlu ialah:

  1. Nama Anak (lengkap)
  2. Nama Ibu/Bapa
  3. Umur Anak
  4. Jantina Anak
  5. Saiz yang dipakai

Baju-baju tersebut akan dihantar pada Jun nanti. So, saya memerlukan maklumat ini sehingga hujung bulan ini. Lagi cepat lagi baik. Cara beri maklumat, cuma klik pada "comment" di bawah entri ini, dan tinggalkan info tersebut. Terhad kepada kanak-kanak sahaja tau... kalau dah ada anak 5 pun tak kesah... sapa cepat, dia dapat... first come first serve... right umi?

So, don't miss it... kalau nak beli baju untuk dewasa kena lah saya tanya hamba Allah tu dulu. Sila war-warkan kepada ahli aqrabian yang lain...

Salam untuk semua...

19 comments:

Aqrab Group May 6, 2009 at 11:50 PM  

Maklumat yang perlu:

1- Nama Anak
2- Nama Ibu/Bapa
3- Umur Anak
4- Jantina
5- Saiz

Anonymous May 7, 2009 at 12:06 AM  

Salam..

OK ana nak jadi orang pertama..

1- Nama Anak = MUAZ dan AMMAR
2- Nama Ibu/Bapa = UMMAI KALSOM
3- Umur Anak = 6 DAN 4 TAHUN
4- Jantina = LELAKI
5- Saiz = L/32 dan M/26

tq,syukran

ummu najiyya May 7, 2009 at 3:05 PM  

1- Nama Anak= Najiyya
2- Nama Ibu/Bapa= Maisarah
3- Umur Anak= 1 tahun (12may)
4- Jantina= Girl
5- Saiz= 2 (12-18month)

Anonymous May 7, 2009 at 5:33 PM  

Salam,

1- Nama Anak - HANNAN HAMANI BINTI MOHAMMAD FADZLI

2- Nama Ibu/Bapa - MOHAMMAD FADZLI BIN NGATMI, SITI WAHYUNA BINTI MOHAMED

3- Umur Anak - MEI 2009 - 1 THN 7 BLN

4- Jantina - PEREMPUAN

5- Saiz - SAIZ YANG SESUAI UNTUK UMUR 2 TAHUN

Tq Umi...

ibnatumusa May 7, 2009 at 5:49 PM  

tk dpt joint la niii... huhuhu... ;-)

Aqrab Group May 7, 2009 at 8:29 PM  

wah.. not bad... masih menanti feed back dari ahli aqrab yg lain...

to KWan... takpe, kami masih menanti khabaar gumbira itu nnt... jgn dirahsiakan tau... takut terkezut lak nnt... keep trying... days and nite...dun 4get to pray too...

we alwiz pray for you too...

Anonymous May 8, 2009 at 12:20 AM  

wah..syoknya dpt baju free..so,xmerasa ler eden nie..

xdok rezeki..he3
slmt ukoq saiz la ek
mesti kuit-miut ank2 aqrab nih

-Fatahiyelias-

perantau.tt May 8, 2009 at 7:34 PM  

1- Nama Anak = Azimah Zahrah
2- Nama Ibu/Bapa = Azral Izwan
3- Umur Anak = 6 bulan
4- Jantina = Perempuan
5- Saiz = err. saiz tuk 9-12 bulan

Anonymous May 9, 2009 at 2:26 AM  

Nama Anak : Muhammad Rifqie
Nama Ibu/Bapa : Mohd Fared
Umur Anak : 1 thn 5 bln (Mei 09)
Jantina : Lelaki
Saiz : mm..agak2 utk 2 thn

Anonymous May 9, 2009 at 11:50 AM  

Nama anak : Hureen Husna Mohd Shahril
Nama Ibu : Noor wahidah abas
Umur anak : 5 thn
Jantina : Perempuan
Saiz: saiz utk umur 5 thn
terima kasih uncle/auntie yg bergelar hamba allah tu...

Anonymous May 9, 2009 at 6:38 PM  

Nama Anak : Raja Safiyyah dan Raja Nursyahirah
Nama Ibu/Bapa : Paezah Sabli
Umur Anak : 5 dan 3 thn
Jantina : Perempuan
Saiz : yg sewaktu dgnnya...TQ yg sponsor...
###Kalau saya sefamily x jadi dtg reunion nih..kira cancellah order baju nih yer..bglah saper2 yg datang..

Anonymous May 12, 2009 at 12:51 PM  

1- Nama Anak : Amyrah Irdina and Amyr Hariz
2- Nama Ibu/Bapa : Rose Iriyanti / Aznur Hafeez
3- Umur Anak : 4 dan 1.6 tahun
4- Jantina : Girl and boy
5- Saiz : for 4 yrs and 2 yrs

mekasih bebanyak..

Anonymous May 12, 2009 at 11:01 PM  

Salam

Sempena gathering yang akan dijalankan nanti... Bila?

Ambo...

Abu Muazz May 14, 2009 at 5:05 PM  

1. Nama Anak: Ahmad Muazz & Hajar
2. Nama Bapa: Hamidi
3. Umur Anak: 3 thn dan 2 thn
4. Jantina : Lelaki & Perempuan
5. Saiz: Yg sesuai dgn umur... hehe

Anonymous May 15, 2009 at 1:24 PM  

Nama anak: Muhammad 'Atiqullah & Nur Maryam Zahra
Nama Bapa/Ibu: Mohd Azwan/Wan Hamdah
Umur: 3&2 tahun
Jantina: Lelaki&Perempuan
Saiz:Yang suit dgn umur..
Alhamdulillah, syukur dapat baju free, semoga Allah tambah rezeki orang yang menyumbang tu..

Anonymous May 15, 2009 at 9:50 PM  

Nama anak:'Aliya Imani, 'Aliya Syafiya, Ahmad Humaidi
Nama Bapa/Ibu:Muhammad Hassan/Noor Azliana Musa
Umur:5, 3 thn & 2 bulan
Jantina:2 P, 1 L
Saiz:Yang sesuai dgn umur

Syukran jazilan pada sahabat yang sponsor. Moga murah rezeki....

M.Zukhairi bin Hj Ahmad May 18, 2009 at 11:42 PM  

Nama anak: Ahmad Irfan Zuhdi
Nama Bapa/ibu:Muhd Zukhairi/Umi Nazrah
Umur:2 thn
Jantina: L
Saiz: yang sesuai utk umur 2 thn

Anonymous May 27, 2009 at 12:16 AM  

boleh aku joint group ni?? aku pun bekas student um sama ngan korang.. sama2 ngan korang waktu kampus.. sama2 batch ngan korang cuma aku xdaftar masuk geng aqrab je??cam ne nak joint???

Anonymous May 27, 2009 at 12:18 AM  

xtau la sama ada korang masih ingat dan kenal akan aku lagi ke x?????

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP