Kerja Kosong

Monday, April 6, 2009

Salam...

Blog Aqrab ni terbuka kepada sesiapa sama ada Blogger atau Reader yang sudi untuk menyumbangkan apa-apa entri kat sini. Jadi, kepada mana-mana sahabat yang memiliki akaun gmail, sila reply entri ini dengan menulis alamat emel anda, supaya mudah untuk saya menjemput saudara/saudari sebagai penulis atau penyumbang artikel di dalam blog ini.

Setakat ni, blogger yang moderate blog Aqrab ni cuma mohaz79 dan ummai. So, kepada sesiapa yang berminat dalam dunia blogger ni... sila lah yer. Azral dah pun dijemput tadi. Tak sempat nak update blog nih. So, kalau ada ramai penyumbang, best gak...

Last but not least,... marilah kita mendoakan kejayaan dan kemenangan jentera PAS dan BA pada Pilihanraya Bukit Gantang, Bukit Selambau dan Batang Ai esok...

Kepada yang sama-sama turun berkempen, moga Allah berikan kekuatan kepada kalian.

1 comments:

Anonymous April 9, 2009 at 6:15 PM  

artikel yang menarik di:-

http://www.scribd.com/doc/13851232/Suami-Boroi-Tanda-Bahagia

boleh diletak di group ini buat tatapan.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP